23.02.13

Gardās banāna pusītes


Nepieciešamās sastāvdaļas:

  • Banāni
  • Šokolāde
  • Kociņi
  • Rotājumi (rieksti, konfektes u.c.)
Banānus pārgriez uz pusēm un katrā daļā iedur kociņu, pēc tam liec tos saldētavā uz divām stundām. Tālāk, kad banāni ir sasaluši, ūdens peldē izkausē šokolādi. Kad tas ir izdarīts, izkausētajā masā mērc banāna pusītes un pēc tam tās rotā ar dažādiem rotājumiem. Šajā brīdi ir jādarbojas ātri, jo šokolāde uz aukstā banāna strauji sacietēs.
Uzkoda ir jāpasniedz drīz pēc pagatavošanas. Ja laiks līdz servēšanai ir ilgs, banāna pusītes jāuzglabā saldētavā.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...