- 6 olas
- 70 g siera
- 3 - 4 ēdamkarotes majonēzes
- 1 - 2 daiviņas ķiploku
- loki (pēc vēlēšanās)
- sāls un pipari (pēc garšas)
Olas cieti novāra, nomizo un pārgriež gareniski uz pusēm. Dzeltenos vidus izņem. Pusi no tiem izmet vai atstāj izlietošanai citam nolūkam, un otru pusi ieliek bļodā.
Olu dzeltenumus kārtīgi samīca ar dakšu, pievieno klāt rīvētu sieru, majonēzi un sasmalcinātu ķiploku. Tad pievieno sāli un piparus, un pēc tam visu masu sablenderē.
Kad masa ir kļuvusi viendabīga, to kārto olu baltumos. Dekorēšanai izmanto lokus.
Avots: wbrzuchu.blogspot.com
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru